Українська співачка Анастасія Приходько обурилася тим, що деякі її колеги, не зважаючи на військове протистояння у східних регіонах країни, спокійно продовжують виступати в Росії.

Артистка запевняє, що сотні смертей в АТО не зупиняють тих, хто любить добре заробляти, але сама вона подібної поведінки не розуміє.

На думку зірки, такі представники шоу-бізнесу просто не поважають свій народ.

"Якби я стояла там, на лінії фронту, і бачила, що я захищаю таких людей, які їздять і веселяться на різних преміях російських людей, у мене б першим виникло питання: навіщо я тут стою? Якщо ми боремося - то все разом. А хлопці навіщо гинуть?", - додала вона.

Слід відзначити, що Приходько відмовилася від гастролей в РФ одразу, як тільки почалися перші ворожі атаки на Донбасі і завжди підкреслює: ні хвилини не шкодувала про таке рішення, адже не має сумнівів, що зробила все правильно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Приходько розкритикувала пафос у шоу-бізнесі.