Представництво Канади в НАТО опублікувало на своїй сторінці в Тwitter ілюстрації, на яких порівнюється окупація Росією території в Україні, Грузії та Молдові.

На чотирьох фотографіях зображується, скільки цих земель могла зайняти канадська територія. З цією метою був використаний сервіс liveuamap, який дозволяє "перетягувати" контури анексованих територій на карті світу.

Раніше, 14 липня Україна і Канада підписали документ про завершення переговорного процесу щодо створення зони вільної торгівлі. Проект угоди про ЗВТ між Україною та Канадою передбачає поглиблення торговельного та економічного співробітництва. Зокрема, в частині торгівлі промисловими і сільськогосподарськими товарами, захисту інтелектуальної власності, регулювання державних закупівель.

Нагадаємо, переговори про створення ЗВТ між Україною та Канадою поновилися у вересні 2014 року. Тоді серед найбільш привабливих галузей для двостороннього співробітництва називалося сільське господарство, сільськогосподарське машинобудування, енергетика, технології.

Читайте також: Канада влаштує благодійний марафон задля допомоги Україні

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У березні посол Канади в Україні Роман Ващук розповів, що країни планують підписати договір про створення ЗВТ з Україною в 2015 році. При чому на той момент в договір про ЗВТ з Україною не було включено поняття послуг.

У червні президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер обговорили питання двостороннього співробітництва і, зокрема, домовилися прискорити процес переговорів щодо ЗВТ.