У Дніпропетровську в середу, 22 липня, під час отримання хабара в розмірі двох тисяч доларів затримали декана державного університету внутрішніх справ.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровщини.

"Спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки ГУ МВС України в області в ході отримання 2 тис. дол. неправомірної вигоди викрили начальника одного з факультетів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ", - говориться в повідомленні прес-служби відомства.

Ці гроші "погорілий" на хабарі декан вимагав від абітурієнта вузу за зарахування хлопця на бюджетне місце заочної форми навчання, додали правоохоронці.

Читайте також: На Дніпропетровщині СБУ блокувала поставки ліків терористам (відео)

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомості за фактом отримання хабара внесли в ЄРДР за ознаками злочину, що підпадає під статтю "обіцянка одержання неправомірної вигоди для себе або третіх осіб за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди" кримінального кодексу.

Також повідомляють, що щодо цього інциденту почали досудове розслідування.

Нагадаємо, що в стінах Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ незабаром почнуть готувати нових поліцейських.