Після заборони в Україні російських сайтів і соціальних мереж, слухати музику з ВКонтакте вже не так просто і зручно. Ми рекомендуємо використовувати для заміни музики ВК такі світові сервіси, як Spotify, Deezer або музичні сервіси від Google і Apple. Але якщо у вас в ВКонтакте залишилися якісь рідкісні записи, яких ніде більше не знайти, можна легко завантажити їх на свій комп'ютер.

Для того, щоб скачати музику з ВКонтакте, необхідно для початку обійти блокування соціальної мережі в Україні. Для цього використовуйте один з методів обходу блокування з цієї статті.

Самим простим і надійним способом скачати музику з ВКонтакте є розширення для браузерів. Більшість з них безкоштовні і не намагаються дізнатися ваш логін та пароль.

Для Google Chrome можна використовувати розширення з оригінальною назвою "Завантажити музику з Вконтакте" прямо з магазину розширень браузера. Додаток додає кнопку "завантажити" біля кожної пісні і дозволяє завантажувати треки як по одному, так і "пачками".

Схожим чином працюють розширення VKmusic.pro, VK Music і багато інших, які можна знайти в офіційному магазині додатків для браузера Google Chrome за запитом "музика вконтакте". Вибирайте який вам більше подобається і користуйтеся.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для браузера Firefox також існують розширення для скачування музики з ВКонтакте. Для їх установки зайдіть в Меню - Розширення і введіть в рядок пошуку запит "вконтакте":

Серед результатів можна знайти розширення VK Universal Downloader, VK Audio та інші, які працюють подібно розширень для браузера Google Chrome.

Ще одним способом скачування музики з ВКонтакте через браузер Firefox є універсальне розширення для завантаження мультимедійних файлів з сайтів "Video DownloadHelper" за допомогою якого можна завантажувати відео з YouTube. Для його установки зайдіть в Меню - Розширення, вставте в рядок пошуку Video DownloadHelper і натисніть "встановити".

Для скачування музики з ВКонтакте з його допомогою увімкніть програвання пісні на сайті, натисніть на іконку програми і виберіть "завантажити":

Раніше портал Знай.uа описував швидкий спосіб видалити всі записи зі стіни ВКонтакте.