У разі можливого активного наступу Збройних Сил України бойовики, які воюють у складі незаконних збройних формувань на Донбасі, не зможуть протистояти їм.

Таку думку озвучив колишній ватажок батальйону бойовиків "ДНР" "Схід" Олександр Ходаковський у відеоінтерв'ю, опублікованою на YouTube.

За його словами, українським військам вистачить сорок хвилин, аби "зім’яти" найманців "ЛДНР".

Ходаковський наголосив, що у лавах бойовиків серйозна нестача живої сили та низький рівень дисципліни, тому ситуація "дійсно погана".

Він порадив терористам не чекати, що Путін, Порошенко і Тіллерсон про щось там домовляться, а "підвищувати боєготовність ополченців".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ви уявіть собі ситуацію, що по штатах воєнного часу, у нас на кілометр фронту повинна бути одна цифра, фактично вона в рази менше, по штатній чисельності, а в дійсності, цієї штатної чисельності немає і в половину, наприклад", - говорить він.

Він також поскаржився на відсутність у них місця для створення другої та третьої ліній оборони та для маневрів.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Ходаковський став персоною нон-грата в Росії.