З 3 по 15 серпня в ізраїльській столиці пройде щорічна Міжнародний ярмарок декоративно-прикладних мистецтв під назвою "Хуцот а-Йоцер". Цього року захід святкує своє сорокаріччя.

Ярмарок проходитиме на території так званого "Басейну Султана". Майстри з Південної Америки, Азії, Африки, Європи продемонструють вироби з дерева, пластики, кераміки, верхній одяг, головні убори з національним орнаментом, біжутерію, мініатюри, картини та іншу продукцію.

Вперше на ярмарку відкриється український павільйон з вишиванками Тетяни Протчевої, засновниці першого київського Музею вишиванки.

Читайте також: Москвичі відзначили Свято вишиванки на Старому Арбаті

Українська майстриня для участі в проекті підготувала спеціальну експозицію, що включає аксесуари, сумки та оригінальні прикраси. Також Протчева вишила Q-код, який відкриє авторський сайт з розповіддю про її творчість.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гості ярмарку зможуть спробувати страви місцевої кухні, взяти участь у різноманітних творчих майстер-класах та насолодитися живою музикою.

Зокрема, в рамках заходу передбачені розваги для дітей і театральні вистави.