На одній із заправок Львова місцевий підприємець відкрив автомат із продажу дощових черв'яків. У будь-який час рибаки зможуть купити наживку для риби.

Хробаковий бізнес створив 35-річний менеджер кавовою компанії Любомир Панкевич. У нього з'явилася така ідея після того, як він із друзями не зміг знайти наживку для риби у вечірній час.

"Є стандартна проблема для рибалок: зібрались ввечері, а наживки нема де купити. Треба або шукати десь на базарах, або тримати вдома в холодильнику", – пояснив бізнесмен.

За основу він узяв звичайний автомат з продажу продуктів харчування. Такі автомати мають функцію холодильника, тому черв'яки можуть зберігатися в них до двох тижнів. Окрім живої наживки, можна придбати також і корм для риби.

Любомир Панкевич назвав своє творіння "Автохроб". Одна порція хробаків для риби коштує в автоматі 15 гривень.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: У Росії випустили мусульманський аналог жуйки "Love is" (фото)

Зазначимо, що подібні автомати вже давно існують у європейських країнах та США. В Україні він став першим.