У одеському порту реконструюють причал №7 та побудують новий зерновий термінал компанії "Металзюкрейн". Роботи почнуться у другій половині 2016 року.

Про це повідомив начальник адміністрації Одеського порту Михайло Соколов на прес-конференції.

"До кінця поточного року проект реконструкції причалу має бути завершений, на початку 2016 року планують відправити його на держекспертизу", - сказав він.

Читайте також: Працівники Іллічівського порту просять Саакашвілі "не вважати їх бидлом"

Водночас, компанія "Металзюкрейн", що проектує зерновий термінал за допомогою власного підрядника, також планує подати проект на експертизу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Сподіваємося, що в третьому кварталі 2016 ми почнемо будівельні роботи. Вони будуть вестися одночасно на тилової та кордонній частинах причалу", - додав Соколов.

Згідно інформації, зараз ведуть проектно-вишукувальні роботи з реконструкції причалу.

Вже виконали буріння 24 свердловин на береговій частині та чекають на дозвіл Мінекології, щоб підрядник перейшов до буріння на воді.

Довжина причалу складе 358 погонних метрів, глибини біля кордону і прилеглої частини Карантинної гавані - до 13,5 метрів.