Президент України Петро Порошенко анонсував повний вступ в силу угоди про асоціацію з ЄС на початок вересня.

Відповідну заяву він зробив на зустрічі з українською громадою, передає "Інтерфакс-Україна".

"Прямо з Вашингтона я лечу в Брюссель для того, щоб взяти участь у передачі ратифікаційних грамот, які підписані Його Величністю королем Нідерландів. І це остання країна, яка завершує процес ратифікації, і Україна, з 1 вересня, має високу честь, що угода про асоціацію набуде чинності", - заявив президент.

За словами Порошенка, Кремль намагався всіляко перешкодити ратифікації угоди про асоціацію з ЄC. Однак Україна подолала величезний опір.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Порошенко розповів, що у нього запланована насичена програма у Вашингтоні. Він підкреслив важливість зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, яка відбудеться раніше, ніж переговори американського голови з президентом РФ Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще