Жахливі наслідки португальських пожеж показали в мережі

Шокуючі наслідки масштабних лісових пожеж у центральних районах Португалії показали на відео. Вогонь спалахнув в окрузі Лейрія. Найбільше від стихії постраждав муніципалітет Педроган-Гранді. Внаслідок пожежі загинули 62 людини.

Порошенко анонсував "фантастичну програму" у Вашингтоні

Президент України Петро Порошенко підготував насичену програму під час візиту до Вашингтона, де він зустрінеться з керівництвом США. "У нас буде фантастична програма. Дуже важливо, що зустріч моя, як українського президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна", - заявив президент.

Росія "помстилася" США за збитий літак Асада

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Після того, як міжнародна коаліція на чолі з США збила винищувач армії Асада, Путін вирішив надати свої війська для супроводу в якості повітряних цілей в Сирії будь-які повітряні об'єкти, включаючи літаки і безпілотники міжнародної коаліції на захід від річки Євфрат.

Суддю-ката Майдану нарешті покарали

Суддю Оболонського райсуду Києва Юлію Бевзенко (Оробець) відсторонили від посади за арешти активістів Євромайдану. Про це повідомив на сторінці в Facebook представник євромайданівців, адвокат Роман Маселко.

Парубій анонсував поповнення американськими військовими

У разі підписання угоди з питань безпеки американські військові зможуть розміститися на території України. Відповідну заяву зробив спікер Верховної Ради Андрій Парубій.