Більшість рюкзаків відомих брендів мають маленький шкіряний ромб з двома смугами у передній частині. Але цей елемент існує не лише для краси, а має конкретну мету.

За інформацією Insider, цей ромб придумали альпіністи та професійні туристи і дали йому ім'я "лапка". Вона дозволяє прив'язати до рюкзака додаткові речі і економити у ньому простір.

"Спочатку лапка була призначена для носіння крижаної сокири. Сьогодні ми віддаємо данину традиціям", - розповів співзасновник компанії Herschel, яка займається виробництвом рюкзаків, Джеймі Кормак.

Більшість сучасник власників таких рюкзаків хоч і не ходять щодня у гори, але також можуть практично застосовувати лапку. До неї можна прив'язати пару кросівок або роликові ковзани.

Як повідомляв портал "Знай.ua", існує безліч видів взуття, які ідеально підійдуть до білої сукні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще