Мешканець Кременчука вирішив скупатися у місцевому озері через відключення води вдома, але йому завадив лебідь Гриша.

Про це повідомив керівник комунального підприємства "Міський сад" Віталій Дедюрін на сторінці у Facebook.

"Чистюля" на очах відпочиваючих, серед яких були й діти, роздягнувся, переліз через огорожу та почав намилюватись. Однак "володар" озера - лебідь Гриша - був проти та накинувся на чоловіка. Порушник намагався втопити птаха.

"Між ними зав'язався справжній бій. Невідомо, чим би це все закінчилося, якби на крики про допомогу неадеквату не поспішив би чоловік, який і врятував правопорушника", - написав Дедюрін.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За неадекватом приїхала поліція. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінальної справи за статтею про жорстоке ставлення до тварин, яка передбачає обмеження свободи терміном до двох років.

Зазначимо, що Гриша, який у бою з "чистюлею" пошкодив крило, раніше вже захищав озеро. У березні він активно виганяв зі своєї території комунальника, який прибирав сміття.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мережу розчулила історія кондора, який через три роки повернувся до свого рятівника, щоб віддячити йому.