Сьогодні міністр інфраструктури Андрій Пивоварський заявив, що інтернет у міжміських потягах "Інтерсіті" з'явиться до кінця серпня.

Від початку запуску швидкісних поїздів Hyundai усім пасажирам обіцяли обіцяли доступ до інтернету. Однак, вже рік пасажири можуть лише підключатися до точки доступу Wi-Fi, але без інтернету.

"Закінчився тендер з надання послуги Wi-Fi на швидкісних поїздах. На трьох потягах Hyundai вже встановлено обладнання для Wi-Fi і почалося тестування. До 31 серпня 2015 року всі швидкісні поїзди будуть обладнані, і послуга включиться повноцінно", - заявив міністр.

Читайте також: Новий зерновий термінал зведуть у порту Одеси

Швидкісні потяги Hyundai з'явилися в Україні із 2012 року. За час їхньої експлуатації було вже кілька десятків поломок. Часто потяги стояли просто посеред маршруту кілька годин. На роботу Hyundai дуже впливають погодні умови.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще