Сьогодні в центрі міста патрульна служба виявила Porshe Cayenne, який перебуває в розшуку.

"За словами поліцейських напередодні цей автомобіль скоїв ДТП і збив пішохода", - написав Сергій Мельниченко на Facebook.

Водій Porshe забарикадувався всередині свого авто і відмовлявся вийти. Тому було викликано евакуатор, щоб вивезти розшукуваний автомобіль разом з порушником. Номерних знаків спереду автомобіля не було. Однак задній номер ще залишився - АА 0040 АІ.

Читайте також: У Києві водій насмерть збив пішохода і втік

"Так як автомобіль перебуває у розшуку, вирішити питання про затримання водія повинна не поліція, а міліція. Однак, на місце поприїжджали багато невідомих кремезних чоловіків. Махали ксивами, представлялися представниками прокуратури. В результаті, міліція відмовилася приїхати на місце події", - додав Мельниченко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Після тривалого спілкування поліцейських з друзями водія і самим водієм коментарі патрульних дещо змінилися.

За словами Мельниченка, пізніше поліцейські говорили про те, що проблема була в неправильній парковці авто, а не в розшуку. Поки офіційних коментарів від МВС з цього приводу не надходило.