Прихильників Леді Гаги спантеличив черговий експеримент епатажної співачки – цього разу вона вирішила спробувати себе у ролі бариста.

Відповідними знімками артистка поділилася в Instagram.

У такий спосіб вона підтримала благодійну акцію компанії Starbucks і один день готувала каву для відвідувачів одного із закладів цієї мережі в Лос-Анджелесі.

Організатори акції відправляли четверту частину коштів від так званої "Чашки доброти" на допомогу малозабезпеченій молоді. Леді Гага пропонувала відвідувачам не тільки каву: навчилася робити чай із ожиною та кокосовим молоком, який дуже сподобався гостям.

Її вважають однією з найбільш скандальних зірок, проте цього разу співачка прийшла на незвичну для себе роботу у спокійному вбранні – яскрава сукня значно відрізнялася від традиційних сценічних костюмів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леді Гага розповіла про найбільшу втрату у своєму житті.