У Єкатеринбурзі помітили жінку, яка "вигулювала" дитини на повідку.

Місцева поліція розшукує жінку, яка вела на повідку дитину. Дівчинка бігла на чотирьох кінцівках і їла хліб з рук перехожих.

Відео зняв і передав в місцеве видання e1.ru свідок, який побачив пару на прогулянці в парку.

"Спостерігав за ними 10 хвилин, і весь цей час дитина бігала на чотирьох кінцівках. Дуже вміло, я б відзначив. На ноги вона при мені не вставала. Інші діти годували дівчинку хлібом з рук, вона підбігала до них, як собака", - розповів очевидець.

Після розміщення скандального відео на сайті, інші жителі Єкатеринбурга також зазначили, що стикалися з жінкою, яка вела дитину на повідку, немов тварина.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: З конституції Росії приберуть норми міжнародного права

"Я теж бачила, з молодшою ​​дитиною там гуляла. Дуже неприємно це все виглядало. На гру зовсім не схоже. У мене доньці старшій 5 років, теж всякі закидони бувають, але тут .... Вона ще дівчинці говорила: скажи" гав- гав ", та гавкала, і говорила їй "дай лапу". Взагалі шокуюче все виглядало", - написала в коментарях під відео мешканка Єкатеринбурга.

На ситуацію вже відреагував уповноважений з прав дитини в Росії Павло Астахов.

"Подібне жорстоке поводження неприпустимо і злочинно", - написав Астахов у Twitter.

Також повідомляється, що даною справою зайнявся представник уповноваженого з прав дитини в Свердловській області Ігор мороки.