У метрополітені Москви розробили новий дрес-код, який забороняє носити вуса та бороди співробітникам підземки.

Про це повідомляє lenta.ru.

"Вимоги до зовнішнього вигляду спочатку пред'являтимуть тільки до працівників служби безпеки. Їх зобов'яжуть носити синю жилетку, а також класичні костюми нейтральних кольорів", - ідеться в повідомленні.

Згідно інформації, із аксесуарів чоловікам дозволять мати тільки годинник і обручки, а довжина їх волосся не повинна перевищувати 5 сантиметрів.

Читайте також: Московська відмінниця кинула університет заради кар'єри в порно (фото)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Крім того, татуювання співробітникам доведеться ховати під одягом під час роботи.

Жінок змусять відмовитися від яскравого макіяжу, масивної біжутерії та екстравагантного манікюру. Волосся треба буде придбати в зачіску.

Відзначається, що за пожмаканий одяг або небритість працівників метро позбавлятимуть премій.

Нагадаємо, у серпні 2014 метрополітен оголосив конкурс на створення нової уніформи для всіх співробітників - від касирів до адміністрації.

У вимогах до держзамовленням підкреслювалося, що одяг має виробляти "найкраще естетичне враження" і бути "високого рівня якості та художнього виконання".

Попередній варіант уніформи для працівників метро розробила в 2010 році дизайнер Вікторія Андриянова, яка також створила одяг для співробітників "Аерофлоту", РЗД і "Пошти Росії".