У метрополітені Москви розробили новий дрес-код, який забороняє носити вуса та бороди співробітникам підземки.

Про це повідомляє lenta.ru.

"Вимоги до зовнішнього вигляду спочатку пред'являтимуть тільки до працівників служби безпеки. Їх зобов'яжуть носити синю жилетку, а також класичні костюми нейтральних кольорів", - ідеться в повідомленні.

Згідно інформації, із аксесуарів чоловікам дозволять мати тільки годинник і обручки, а довжина їх волосся не повинна перевищувати 5 сантиметрів.

Читайте також: Московська відмінниця кинула університет заради кар'єри в порно (фото)

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, татуювання співробітникам доведеться ховати під одягом під час роботи.

Жінок змусять відмовитися від яскравого макіяжу, масивної біжутерії та екстравагантного манікюру. Волосся треба буде придбати в зачіску.

Відзначається, що за пожмаканий одяг або небритість працівників метро позбавлятимуть премій.

Нагадаємо, у серпні 2014 метрополітен оголосив конкурс на створення нової уніформи для всіх співробітників - від касирів до адміністрації.

У вимогах до держзамовленням підкреслювалося, що одяг має виробляти "найкраще естетичне враження" і бути "високого рівня якості та художнього виконання".

Попередній варіант уніформи для працівників метро розробила в 2010 році дизайнер Вікторія Андриянова, яка також створила одяг для співробітників "Аерофлоту", РЗД і "Пошти Росії".