Заможні люди схильні вважати, що п'ятизірковий готель забезпечить кращий сервіс у місті. Втім, як виявилося навіть співробітники елітного Hyatt Regency Kyiv не змогли гарантувати безпеку своїм відвідувачам і вберегти їх від грабіжників.

Про це повідомляє "Обозреватель".

Днями в готелі, що розташований у самому центрі столиці, стався розбійний напад. Його жертвами стало подружжя банкірів, які тільки повернулися із Лондона.

Одразу після сніданку за відомим бізнесменом Павлом Н. заїхав таксист, який відвіз його до аеропорту "Бориспіль" – чоловік поспішав на рейс до Люксембурга, а його супутниця Марія залишилася у номері. Не встигла вона на кілька хвилин відійти, щоб прийняти душ, як помітила озброєного зловмисника.

Він був у масці та гумових рукавичках, в руках тримав пістолет, погрожуючи яким змусив жінку піти углиб номеру, а потім кинув її на ліжко. Щоб уникнути зайвих звуків, які могли привернути увагу персоналу, бандит прив'язав жертву, а поряд із нею кинув вибухівку. Сам він відправився оглядати приміщення і шукати цінні речі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нападник погрожував Марії розправою і поки перелякана відвідувачка приходила до тями встиг винести колекцію розкішних прикрас відомих брендів - Cartier і Tiffany, дорогі годинники, банківські картки та гроші із сейфу.

Вартість однієї каблучки, яку взяв грабіжник – близько семи тисяч доларів, а сережки коштують до 24 тисяч доларів, згідно даних на сайті виробника. Про нього відомо тільки приблизний вік – 35 років, а також те, що нападник був одягнений у класичний костюм.

Як повідомляв портал "Знай.ua", грабіжник з іграшковою зброєю обчистив магазин на Львівщині.