У соціальних мережах знову обговорюють Михайла Саакашвілі. Цього разу його наполегливість, з якою губернатор Одеської області вирішив таки за будь-яку ціну повернути окупований бізнесменами пляж людям.

Не встиг новий губернатор виїхати в столицю, як одіозний екс-нардеп Василь Хмельницький знову почав відновлювати забір, який незаконно перекриває дорогу на пляж.

У себе на сторінці в "Фейсбук" Саакашвілі написав пост-звернення до одіозного олігарха: "Шановний мільярдере Хмельницький, скориставшись тим, що я виїхав до Києва на засідання Національної ради реформ, Ваші місцеві представники знову стали споруджувати паркан в порушенні 100-метрової пляжної зони, передбаченої водним кодексом України. Ніхто не чіпає Вашу приватну власність і можете огороджувати Ваші вілли потворними парканами на Ваш розсуд, але не чіпайте пляж і не випробовуйте терпіння людей. Та зрозумійте ж Ви, що не маєте права забирати у одеситів навіть 1 квадратний сантиметр їх кращого пляжу".

Також губернатор вирішив натиснути на екс-депутата і налякати його: "Або скориставшись перебуванням у Києві, мені запросити Кличко і з ним разом сходити теж, показати які я бачив незаконно Вами огороджені київські території?".

Читайте також: Саакашвілі знайшов гроші на автоматичний центр видачі довідок (відео)

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Менше, ніж за день пост набрав більше 12 тисяч лайків і тисячу коментарів.

Нагадаємо, кілька днів тому активісти на чолі з Саакашвілі знесли бетонний забір, яким Хмельницький "віджав" собі ділянку побережжя в районі санаторію ім. Чкалова.