Позафракційний народний депутат Олесь Довгий зацікавив правоохоронців. З нього планують зняти парламентську недоторканність, що не дозволяє проводити розслідування.

Про це повідомив очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під спеціального брифінгу. Він зазначив, що вже направив відповідне подання щодо Олеся Довгого на підпис генеральному прокурору України Юрію Луценку. Нардепа підозрюють у махінаціях з земельними ділянками.

"По Довгому минулого тижня прийшло подання по факту за виділення земель і Києві в 2007 році", - розповів очільник САП.

Вісап, народный депутат, неприкосновенностьн додав, що його відомство вже зібрало базу доказів й це дозволить зняти з Довгого недоторканність. Тепер рішення має ухвалити Генеральна прокуратура.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, співробітники НАБУ затримали охоронця нардепа Борислава Розенблата, у якого при собі було 200 тисяч доларів готівкою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще