Студенти Кембриджського університету вкотре довели, що вміють влаштовувати найкращі гулянки.

Літні канікули британська молодь відкрила щорічним Травневим балом – заходом, який традиційно закінчується зі сходом сонця. І саме тоді кембриджське студентство можна побачити в усій красі.

Вулицями історичного міста купками сунуть "зомбі" напідпитку. Деякі дівчата все ще у блискучих вечірніх сукнях, а дехто вже загубив їх дорогою і купається у річці в чому мати народила.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втім, хлопці – не набагато кращі. До ранку всі метелики вже десь "полетіли", а сорочки розстібнуті.

Хтось несе додому свою п’яну дівчину, інші відсипаються прямо на вулиці.

Саме так британські студенти щороку відзначають закінчення екзаменів і початок відпочинку. На ранок ті, хто "вижив", збирається у центрі міста для групового знімку.

До речі, розкішний Травневий бал – вечірка не з дешевих. Вхід на неї коштує 200 фунтів – приблизно 250 доларів. У меню –гребінці та морський окунь у кленовому сиропі, приправлений анісом.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", студенти зацькували праву руку Трампа.