Українські військові не витрачають жодної миті й підвищують свою бойову майстерність. Черговий етап відточування військової майстерності провели в Донецькій області, де базується відведена важка артилерія ЗСУ.

Відео військової підготовки опублікувало "Військове телебачення" в Youtube. Командний склад артилерійських підрозділів пройшли інструкторсько-методичні заняття. Їх проводили у місці, куди відвели від лінії розмежування в зоні АТО всю українську артилерію згідно з Мінськими домовленостями.

Офіцери ознайомились з одним із варіантів організації побуту особового складу, обладнання місць обслуговування техніки та порядку організації занять із бойової підготовки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв,військовий експерт Олексій Арестович наголосив, що українська армія активно готується до зачистки окупованих територій Донбасу від бойовиків.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще