У реконструкції київської Поштовій площі розгледіли елементи, які визначають особливий стиль дизайну. Він поєднує в собі складові сучасної столичної урбаністики, для якої характерні висохлі дерева й МАФи.

Про це повідомив архітектор Іван Пономаренко в Facebook. Він зазначив, що Поштову площу після масштабної реконструкції "прикрашають" засохлі туї, меблі з піддонів та велика кількість ларьків.

"Мені все якось не до того було зайти на знівечену Поштову. Зайшов. У - урбаністика, нічого сказати. Все складові сучасної київської урбаністики детектед: засохлі туї, меблі з піддонів, ларьки під ондуліном і величезний стяг. Щоб перейти через Набережне шосе, потрібно всього-то з кілометр пройтися до елеватору. Нічо, піпл хаває ", - іронічно зазначив архітектор.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві анонсували масштабний знесення пам'ятників. Всі пам'ятники підпадають під законодавство про декомунізацію.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще