Усього в 500 доларів оцінила життя свого батька мешканка Бердичева на Житомирщині.

Саме стільки 20-річна жінка заплатила кілеру за вбивство її 50-річного родича, з яким у неї останнім часом склалися досить напружені відносини, повідомив на брифінгу начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Непритомну людину з важкою черепно-мозковою травмою на одній з вулиць міста перехожі знайшли ще 22 березня. Чоловіка негайно госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні, де за кілька днів він помер, не приходячи до тями.

Поліція відразу розпочала розслідування і взяла в розробку кілька версій. Серед іншого перевірялися родинні зв’язки покійного.

Виявилося, що він мешкав один, але мав 20-річну доньку. Останні кілька місяців між ними були дуже непрості стосунки. Це й змусило правоохоронців уважніше придивитися до дівчини.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Під час слідчого експерименту копи встановили, що увечері 21 березня підозрювана зателефонувала батькові і попросила винести деякі її речі знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце та віддав валізу, а коли повернувся, щоб йти додому, отримав сильний удар по голові. Після того, як упав на землю, невідомий ще кілька разів ударив його.

Дівчину затримали 15 червня. Вона зізналася у скоєному, як і її подільник, безпосередній виконавець замовлення. Зараз обох заарештували.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на Київщині школяр випадково підстрелив свого друга, взявши пістолет батька.