Слід Кремля активно простежується в безлічі гучних міжнародних злочинів. Але світова спільнота не залишить без покарання ці правопорушення і Росію чекає сумна доля.

Про це повідомив блогер Мирослав Гай в Facebook. Він зазначив, що за останній рік Москва організувала кілька кібератак на ряд країн і спробувала вплинути на їх внутрішню політики. В Україні простежується російських слід в низці політичних вбивств та замахів.

Блогер додав, що поруч з Санкт-Петербургом виявили табір, де проводили навчання найманців, які повинні були організувати теракти в Швеції. До цього на адресу Росії сипалися звинувачення в причетності до хімічних атак в Сирії, в постачанні ядерних технологій КНДР.

Кремль вважається організатором перевороту в Чорногорії, політичних репресії та вбивств всередині країни. Гай підкреслює, що саме російський БУК збив Боїнг MH-17 і з подачі Москви під Смоленськом загинула політична і культурна еліта Польщі.

"РФ звинувачують … Цьому немає кінця. Невже ви думаєте, що після всього цього не відбудеться демонтажу РФ? Планета більше не може терпіти автократії та диктатури. Карфаген повинен бути зруйнований", - підсумував майбутнє Росії блогер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, США ввели нові санкції. Вони стосуються чиновників і російських компаній, які причетні до розпалювання війни на Донбасі.