Речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков уже відреагував на закиди про те, що його бос підсунув американському режиссеру Оліверу Стоуну вкрадені кадри обстрілу терористів, видавши їх за роботу власної авіації.

"Це не так. Повна маячня!", - заявив рупор Кремля, притримуючись принципу заперечувати навіть найочевидніші речі, якщо це в інтересах його керівництва, передає "Медуза".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Путін показав Стоуну запис обстрілу в Сирії і пояснив, що це працюють російські пілоти. Насправді ж на відео – кадри, зняті військами США в Афганістані в 2013 році, і на них показаний обстріл талібів з американсокого гвинтокрила.

Загалом же під час зйомок документального фільму "Путін" американський режиссер почув чимало інформації від глави Кремля, яка в майбутньому пригодиться для розслідування злочинів президента РФ.

Наприклад, Путін не приховував, що зробив усе для захоплення Криму, хоча раніше заперечував свою причетність до цього. Також він зізнався у тому, ким для нього є Йосип Сталін.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще