Кожного ранку громадяни України з острахом чекають свіжих новин зі сходу країни, де бойовики продовжують обстрілювати позиції захисників і мирні квартали, та з гіркотою сприймають повідомлення про нові смерті й поранення.

Тим не менше є й позитивні новини з передової. Як повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook волонтер Юрій Мисягін, незважаючи на постійні провокації, обстріли та спроби ворога залякати воїнів АТО, українська армія потроху просувається уперед майже по всій лінії фронту.

"З якими підрозділами не поговориш - всі йдуть уперед. Хтось на 1000 метрів, хтось на 2400 метрів, хтось ще більше, а хтось на 300 метрів - але йдуть вперед !!! Ось це дуже радує", - написав він.

Користувачі залишили під дописом чимало коментарів, у яких сподіваються, що "Все буде Україна", дякують захисникам і просять у Бога допомоги для них. Знайшлися й ті, хто порадив хлопців "не проскочити українсько-російський кордон".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Слідком РФ звинуватив українських військових в обстрілах Донбасу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще