Журналісти американського видання Vice News опублікували на YouTube-каналі відео, в якому показали секретну в'язницю для представників ЛГБТ в Чечні.

У відеосюжеті журналістка Vice News поспілкувалася з двома геями, які через утиски покинули межі Чеченської республіки.

Також в ролику показали будівлю, в якій, за словами американських репортерів, утримували ув'язнених геїв і піддавали їх тортурам.

Начальником даного закладу журналісти назвали Аюба Катаєва, який очолює місцеву поліцію. Саме його звинувачують у катуванні представників нетрадиційної орієнтації.

Сам Катаєв в інтерв'ю відкидає всі звинувачення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", посол США в ООН підняла тему переслідування геїв у Чечні. На засіданні організації вирішили провести розслідування за фактами повідомлень про масові порушення прав людини в російському регіоні.