На хабарі в п'ять тисяч гривень копи затримали заступника начальника митного пункту "Вілок" на Закарпатті.

Саме за таку суму посадовець погодився закрити очі на контрабанду тютюнових виробів, захованих в автомобільних шинах. Поро це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган.

Працівники слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно с співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області провели обшук пункту та знайшли "чорну касу" місцевих митників, у якій назбиралося понад 20 тисяч гривень.

Зараз підозрюваного в корупції заступника начальника МП затримали. Правоохоронці вирішують питання про оголошення йому підозри в отриманні хабара та перевіряють інших службових осіб МП "Вілок" на причетність до участі в злочинних схемах збагачення.

За любов до легких грошей чиновникові світить до десяти років за гратами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", упійманий на солідному хабарі співробітник Київської митниці, тікаючи від правоохоронців, спровокував серйозну транспортну аварію.