Невідомий чоловік, який напав біля входу у вокзал в Брюсселі, підірвав валізу.

Про це повідомляє Le Soir з посиланням на власні джерела.

За попередньою інформацією, нападнику було близько 30-35 років. За словами співробітника вокзалу Нікола ванн Херевегена, чоловік ніс із собою предмет, схожий з поясом смертника. У виданні також підтвердили, що перед тим, як його застрелили, невідомий прокричав "Аллаху Акбар".

Незважаючи на те, що місцева поліція поки не кваліфікувала подію як теракт, це зробила Бельгійська прокуратура.

"Приблизно о 20:30 стався вибух на центральному вокзалі, який був відносно невеликим за розміром, підозрюваний був нейтралізований присутніми солдатами. Ми розглядаємо це як терористичну атаку", - повідомив представник федерального прокурора Ерік ван дер Сипт, передає Reuters.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Він зазначив, що прокуратура не має інформації, чи вбитий нападник.

Як раніше портал "Знай.uа", військові нейтралізували чоловіка на вокзалі 20 червня. За деякими даними, він стріляв у поліцію. В результаті події ніхто не постраждав. Правоохоронці оточили місце події, а також на центральних станціях метро був призупинений рух.