Український шоумен Володимир Зеленський представив разом зі студією "95 Квартал" нову комедію про любов зі співачкою Настею Каменських в головне ролі.

Про це повідомляє "ТСН".

Картина під назвою "Він і вона" вийде в прокат українською мовою. Каменських і Зеленський зіграють подружню пару, яка вирішила подати на розлучення. У них є три місяці за законом, щоб помиритися. Але цей час колишні коханці витрачають на ті речі, які не могли собі дозволити, коли були разом.

"Ольга Сумська у нас приголомшлива теща, Стас Боклан, Катерина Кістень та Євген Кошовий - ще чотири персонажа у захоплюючої історії про велике кохання", - перерахував головний акторський склад Зеленський.

Продюсерами україномовної комедії виступлять: Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір та безпосередньо шоумен, який також буде режисером. Автори сценарію: Олександр Щур та Станіслав Зубрицький.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На створення фільму "Квартал 95" хоче витратити 36,8 млн грн, з яких у держави просить 18 млн.

Зйомки картини заплановані на весну 2018 року. А в прокат комедія вийде, за попередньою інформацією, під Новий рік або 8 Березня.

Як повідомляв портал "Знай.uа", раніше Зеленський показав свою справжню дружину Олену під час відпочинку в Івано-Франківській області.