Окупанти оголосили про вилучення ділянок і квартир на Цементної Слобідці в Керчі через будівництво моста.

На сайті Федерального дорожнього агентства опубліковано розпорядження, згідно з яким "з метою забезпечення реалізації проекту "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку" вилучаються землі в Керчі".

Перед цим, як повідомили російські ЗМІ, ще в березні мешканців Цементної слобідки переселили в нові триповерхові будинки. Однак, незважаючи на те, що це новобудови, будівлі вже розвалюються. У квартирах цвіль, недоробки, стіни з гіпсокартону не мають звукоізоляції.

Крім того, люди не отримали документів на нові квартири і бояться, що й не отримають. Вони не вірять чиновникам, які запевняють, що про переселенців пам'ятають, а питанням відсутності документів на житло займаються в Москві.

Важка техніка вже почала знесення будинків на Цементної слобідці в Керчі, залишаючи місцевих жителів бомжами.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти по-звірячому познущалися над політв'язнем, заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом.