Прем’єра нової пісні "Лети" від вокальної формації "Піккардійська Терція" увійде в однойменний альбом колективу, реліз якого заплановано на осінь.

Культовий акапельний гурт восени святкуватиме своє 25-річчя. Такий поважний ювілей "Терція" відзначить концертами по Україні та за кордоном. Зокрема піккардійці виступатимуть у США та Канаді. 30 вересня великий концерт гурту відбудеться на сцені Національного палацу "Україна" в Києві.

Оптимістична і напрочуд позитивна пісня "Лети" – це вже третій представлений сингл із майбутнього, п’ятнадцятого за рахунком, студійного альбому "Терції". Навесні цього року акапельний гурт уже потішив своїх прихильників пісенними новинками "Дженні" та "Колисонька кленовая".

Автором музики до пісні "Лети" є композитор та гітарист Володимир Возняк. Аранжування до новинки створив соліст "Терції" Андрій Капраль. У записі взяли участь Володимир Якимець (перкусія) та Ігор Лесько (ударні).

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Піккардійська Терція" виступить зі своєю програмою на 12-му музичному етно-фестивалі "Країна мрій", який відкрився у столиці 20 червня.