Вночі, 21 червня відбулася масштабна ДТП з гонитвою в Києві.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Аварія трапилася на вул. Вадима Гетьмана. Водій BMW на литовських номерах різко зупинився при вигляді патрульних, після чого розвернувся через подвійну суцільну і погнав у зворотному напрямку.


Відео з місця масштабного ДТП з поліцією в Києві


Копи передали орієнтування і погналися за порушником. Біля "Караваєвих дач" патруль перекрив рух. Однак це не зупинило водія. Він очав йти від гонитви по зустрічній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом, поліцейські зіткнулися лоб в лоб з Mitsubishi Lancer, який намагався пригальмувати. Двоє копів і водій легковика отримали травми різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували.

Сам порушник зник. Попередньо, він був п'яним. На місце події прибули вісім карет швидкої допомоги, поліція, аварійно-рятувальна служба та слідчо-оперативна група.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 17 червня інкасатори влаштували розбірки на дорозі зі стріляниною з-за того, що водій не поступився їм дорогу.