Український політик не може дозволяти собі подібного роду гучні заяви і займати позицію, якої дотримується народний депутат Надія Савченко.

Про це повідомив колишній захисник українського парламентарія, російський адвокат Микола Полозов в інтерв'ю "Обозревателю". Він уточнив, що після звільнення Савченко бачився з нею лише один раз у Києві. Потім, за його словами, спілкування припинилося.

Полозов критично відгукнувся щодо політичної позиції нардепа і додав, що політику не дозволено займати таку позицію, про яку вона заявляє.

Адвокат вважає, що дії Савченко адекватно оцінить українське суспільство і майбутні виборці.

"Якщо вона піде на наступні вибори, українці зможуть висловити своє ставлення до її діяльності", - підсумував подальшу політичну кар'єру нардепа Полозов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, народний депутат Надія Савченко вирішила втрутитися в газову справу Онищенка. Вона захотіла взяти на поруки фігуранта розслідування Валерія Постного.