Сьогодні новий голова Луганської ОДА заявив на сторінці Facebook, що усі нові керівники департаментів пройдуть тест на поліграфі.

"Із завтрашнього дня почне роботу незалежний "волонтерський аудит". Поступово перевіримо роботу всіх департаментів. Нові керівники - через поліграф", - повідомляє Тука.

Окрім перевірки нових працівників, керівник Луганщини також розпочав роботу з блокування російських телеканалів. За його словами, вже затверджена програма розширеного віщання українського телебачення.

Читайте також: "Шокін може піти у відставку" - активіст Карл Волох

Георгій Тука очолив Луганську область після того, як Геннадія Москаля призначили головою Закарпатської ОДА. До цього він очолював організацію "Народний тил", яка займається забезпеченням українських воїнів в зоні АТО.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще