Соцмережі висміяли черговий провал стратегічних планів Кремля, який так боявся появи бази НАТО на території анексованого Криму. Тепер же війська Альянсу базуються впритул до російських кордонів.

Про це повідомив блогер Антон Ходза в Facebook. Користувачі висміяли плани російського президента Володимира Путіна, який всіх переграв і в результаті отримав базу НАТО прямо біля кордонів.

"У Кремлі сидять стратеги рівня" Чіп і Дейл ". Воювали за те, щоб в Криму не було баз НАТО - отримали базу НАТО в Нарві - прямо у себе під носом. * Звучать овації *", - іронічно написав блогер.

Користувачі соцмереж вибухнули жартівливими коментарями. Одні пропонують розмістити базу НАТО в Харкові. Інші ж вважають, що війська Альянсу швидше звільнять Санкт-Петербург, ніж анексований Крим.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Україна незабаром може стати повноцінним військовим партнером США, які перекинуть на її територію частину своїх військ.