Росія готує відповідь США після розширення санкційного списку, до якого потрапили російські чиновники та компанії.

Про це повідомив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, передають кремлівські ЗМІ. В Кремлі в черговий раз розгледіли позитив від введення нових санкцій й наголосили, що вони жодним чином не вплинуть на рядових громадян та на країну в цілому.

"Ми про цей (крок США – ред.) шкодуємо і приступаємо до опрацювання наших заходів у відповідь", – розповів заступник міністра про подальші дії Москви.

Рябков вважає, що розширення антиросійські санкції з боку США лише "ллє воду на млин партії війни в Києві". Це, на його думку, не допоможе врегулювати конфлікт на Донбасі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, США запровадили черговий пакет іменних санкцій проти Росії. Під обмеження потрапили кілька громадян РФ та низка російських компаній.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще