Рейтинг кращих авіаперевізників світу очолила компанія Qatar Airways. Їй вдалось за рік піднятися на перше місце.

Відповідний список опублікувала британська маркетингова компанія Skytrax. В 2017 році другу сходинку зайняв перевізник Singapore Airlines, який перебрався з третього місця. Трійку лідерів замикає компанія ANA All Nippon Airways, яка змогла покращити свій попередній результат на дві позиції.

Лідер торішнього рейтингу Emirates тепер опинився на четвертій сходинці. П'яту позицію зайняла Cathay Pacific (4-е місце рейтингу за 2016 рік), шосту - тайванська EVA Air (8-е місце), сьому - Deutsche Lufthansa (10-е місце), восьму - Etihad Airways (6-е місце), дев'яту китайська Hainan Airlines (12-е місце). Першу десятку замикає Garuda Indonesia, яка піднялась на одну позицію у порівнянні з минулим роком.

Серед європейських авіаперевізників лідером виявилась компанія Lufthansa, яка змістила з першого місяця Turkish Airlines. Турецька фірма очолювала рейтинги шести років поспіль.

В опитуванні Skytrax взяли участь 19,87 мільйонів пасажирів з 105 держав. Свої оцінки вони виставляли 325 авіакомпаніям. Але до кінцевого рейтингу потрапили лише сотня кращих перевізників.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, відомий світовий лоукостер розширю географію рейсів з України.