Двох російських офіцерів вбили на окупованих територіях Донбасу. У зв'язку з інцидентом співробітники ФСБ проводять тотальну перевірку, розшукуючи винуватця.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook. Російські куратори скаржаться на погіршення дисципліни в рядах бойовиків. Між офіцерами армії РФ і банд формуваннями терористів постійно виникають конфлікти.

Найманці все частіше ігнорують накази російських командирів, а іноді йдуть на відкриту конфронтацію.

"За останні два тижні в 9 окремому штурмовому мотострілковому полку морської піхоти (Новоазовськ) вбиті двоє офіцерів ЗС РФ з вогнепальної зброї. Співробітниками ФСБ РФ спільно з т.зв.." МВС ДНР "здійснюються оперативно-розшукові заходи щодо встановлення причетних, проводяться обшуки помешкань військовослужбовців полку з метою виявлення фактів незаконного зберігання зброї та боєприпасів ", - розповіли українські розвідники.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Росія вирішила відгородитися від окупованого Донбасу стіною, а охороняти кордон довірили ФСБ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще