Дружина загиблого на Майдані активіста, отримавши від Міністерства внутрішніх справ 200 тисяч гривень компенсації, перерахувала половину суми на потреби армії.

Про це повідомили на сторінці благодійного фонду "Повернись живим" у соціальній мережі Facebook.

Відомо, що жінка отримала відшкодування по першому вироку проти колишнього беркутівця, одного з тих, хто бив її чоловіка.

"Бій на виснаження, хто перший впаде – система чи діти, дружини, батьки, брати і сестри загиблих. Пані Галина, дружина одного з Героїв Небесної Сотні, у цій битві встояла. Рік тому винесли перший обвинувальний вирок проти "Беркута". Беркутівця, що побив її чоловіка, засудили, але, окрім того, суд зобов’язав МВС виплатити дружині загиблого моральну шкоду – 200 тисяч гривень. Половину суми вона перерахувала на потреби української армії", - йдеться в повідомленні.

Прізвище жінки фонд не називає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Путін підігнав бойовикам Донбасу нову порцію "гарматного м'яса".