Київ приречений, доки ним керують космополіти.

Таку заяву зробив лідер Громадського руху "Рідна країна" Микола Томенко, прокоментувавши моторошну пожежу, що спалахнула 20 червня в центрі столиці.

"Виходить, що при Гітлеру не розбомбили, при Черновецькому не забудували, то при Кличку — спалили! Вчорашня пожежа у будівлі на Хрещатику 40/1, що на перехресті з вул. Б. Хмельницького, фактично, знищила останній будинок історичного Хрещатика", - сказав він.

За словами політика, останнім часом все більше і більше столична влада поговорювала про перебудову пам'ятки.

"Говорили про плани перебудови цієї історичної будівлі, яка була відома киянам як Центральний гастроном, а до цього – в кінці XIX-початку ХХ ст. – її знали як приміщення так званого "готелю Кане" та представництва з продажу класичних швейних машинок "Зінгер", - додав Томенко.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, лідер руху "Рідна Країна" зазначив, що нинішній владі зовсім не цікаво, що свого часу там мешкали видатні люди: Павло Скоропадський, Іван Карпенко-Карий, Панас Саксаганський, Максим Рильський та інші.

"Отож, рідний Київ приречений, доки ним керують космополіти, сімʼї яких комфортно і безбідно живуть за кордоном!", - підкреслив політик.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали моторошні наслідки пожежі в центрі столиці.