Несподівано в Росії запустили соціальний ролик, які направлений проти війни на Донбасі та агітує не їхати воювати за так званих ополченців.

Так, у ролику розповідають про російського військовослужбовця-контрактника, який пішов воювати на Донбас за терористів. Про це повідомляє apostrophe.com.ua.

"Історія російського найманця Антона Туманова, який поїхав воювати з укропами на Донбас за "ДНР" і "ЛНР", а потім щось пішло не так", - говориться у відео. Там розповіли, що контрактник поїхав на чужу війну відстоювати чужі інтереси. Так він хотів просто запрацювати собі грошей, вбиваючи людей, але загинув сам. А все могло б скластися інакше – він би одружувався на своїй дівчині, у них би з'явилася дитина, т.д.

Читайте також: Біля Опитного наші військові дали відсіч терористам

До речі, ролик зробили автори гучного відео "Якби на Донбас не прийшла "Російська весна" - співтовариство "АнтиСовок".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще