Міжнародний валютний фонд поставив перед Україною ряд завдань, виконання яких дозволить продовжити співпрацю й отримати новий транш.

Про це повідомляє прес-служба міжнародного кредитора за підсумками зустрічі глави Фонду Крістін Лагард і президента України Петра Порошенка у Вашингтоні. Україні порадили зосередитися на боротьбі з корупцією та прискоренні темпів реформування.

Головною темою для дискусій стала пенсійна та земельна реформи, а також проведення приватизації держпідприємств.

Графік співпраці між МВФ і Україною до кінця 2017 року передбачає три етапи перегляду програми: в середині травня, в середині серпня, в середині листопада.

Якщо українська сторона виконає всі вимоги кредитора, то може розраховувати на виділення траншу в кілька етапів на загальну суму в 4,46 мільярда доларів. Україна за підсумками четвертого перегляду може залучити 1,907 мільярда доларів, за підсумками п'ятого - 1,28 мільярда доларів, за підсумками шостого - 1,28 мільярда доларів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, міжнародні кредитори підтримали впровадження урядової пенсійної реформи в Україні.