Відео, яке показав президент РФ Володимир Путін американському режисеру Оліверу Стоуну про нібито роботу власної авіації, виявляється підсунув своєму босу міністр оборони Сергій Шойгу.

Так пояснив ганебну витівку Росії прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, - пишуть росЗМІ.

"Можу підтвердити, це дійсно матеріали нашого міністерства оборони. Це частина доповіді президенту, міністр оборони давав це президенту", - завив рупор Кремля.

Путін показав відеозапис нібито авіаудару по Сирії. Насправді ж на ролику зафіксовані авіаудари США по талібах в Афганістані у 2009 році, взяті із американського відео 2013 року. Крім того, на кадри наклали переговори українських військових льотчиків.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Дмитро Пєсков виправдав всесвітню ганьбу Путніа стосовно відео обстрілу в Сирії, де працюють російські пілоти.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще