Скандальна українська співачка Анастасія Приходько зізналася, що отримувала погрозу з боку Росії.

Нещодавно виконавиця кардинально змінила імідж, який тепер, за словами самої артистки, набагато більше відповідає її внутрішньому світу.

Разом із зайвими кілограмами та довгим волоссям, з життя Приходько пішли й російські "друзі", яких вона завела, коли починала музичну кар’єру на "Фабриці зірок" у Москві.

В Україні співачка відома активною громадянською позицією і гострим язиком, яким не соромиться поливати брудом як російських колег, так і українських запроданців. Тому не дивно, що така відкритість подобається далеко не всім.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"З боку Росії можна очікувати всього, що завгодно. Вони непередбачувані. Мені обіцяли зі снайперської гвинтівки СВД "знести башню". Намагалися викрасти під час концертів в зоні АТО. Про віртуальні погрози та огидні коментарі кожного дня в мережі взагалі вже мовчу", - розповіла Приходько.

Однак налякати такого правдо руба, як артистка – нелегко. Анастасія спить спокійно і не наймає охорони ані для себе, ані для своєї родини.

"Вони мене ще не настільки налякали. Напевно, коли ти концентруєшся на цьому, ще більше притягуєш те, чого боїшся. Я – за правду. І уповаю на Бога", - додала Приходько.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", українська співачка рознесла ватного російського продюсера.