Власники застарілих моделей смартфонів незабаром не зможуть користуватися популярним месенджером WhatsApp. Розробники планують до кінця 2017 повністю припинити підтримку старих пристроїв.

Про це повідомляється в офіційному блозі компанії. З 2018 року без сервісної підтримки залишать власників смартфонів поду управлінням операційних систем Android 2.1 і Android 2.2, Windows Phone 7.1 і iOS 6 (або iPhone 3GS). У список також потрапили Nokia S40, Nokia Symbian S60, BlackBerry 10 і BlackBerry OS. Для останніх компанія вирішила продовжити період до 30 червня 2017 року.

Ті ж, хто користується версією ОС Android Gingerbread скористаються додатком ще кілька років. Період сервісної підтримки для них продовжать до 1 лютого 2020 року.

Розробники пояснили, що рішення пов'язане з тим, що застарілі гаджети не зможуть підтримувати всі функції програми, якими незабаром поповниться WhatsApp.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, месенджер WhatsApp шахраї використовували для вимагання грошей. Вони пропонували користувачам оформити фейкову підписку на безкоштовний сервіс.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще