Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, жорстко відповів на висловлювання свого американського колеги.

Представник Білого дому Шон Спайсер заявив, що антиросійські санкції діятимуть доти, доки Кремль не виведе війська з окупованого Сходу України.

"Ми неодноразово заявляли, що Росія не присутня на території Донбасу. Ось чому ми вважаємо подібні заяви неприйнятними і неправильними", - зазначив під час брифінгу Пєсков.

Свої слова представник Кремля закріпив звичною риторикою про те, що США поставляють летальну зброю в Україну, де нібито "триває громадянська війна".

Що стосується реакції Кремля на санкції, то прес-секретар Путіна пообіцяв, що РФ обов'язково відповість США. Як то кажуть, око за око.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Як показують санкції всіх попередніх кількох років, безумовно, головний принцип реакції на санкційні дії - це принцип взаємності, тому це цілком зрозуміло і можна пояснити", - підкреслив Пєсков.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Пєсков спробував виправдати свого господаря після всесвітньої ганьби.