Літо – прекрасний час для відпочинку на морі, чи на природі. Дуже часто в цей час люди йдуть у відпустку, а після величезної кількості роботи іноді слід не тільки відпочити, а й оздоровитися. І тут вам прийдуть на допомогу санаторії України. А їх у нас просто величезна кількість. І про найкращі ми вирішили розповісти вам.

Найкращі санаторії України 2017: топ 6

Санаторій "Одеса". Про місцезнаходження цього місце можна зрозуміти з назви. А якщо бути конкретніше, то будівля санаторія знаходиться всього в п'ятистах метрах від моря. Тут вас буду чекати комфортні номери, прекрасна територія ботсаду і всі необхідні зручності, як наприклад, парковка, інтернет і харчування. А крім цього, тут працюють чудові лікарі, які проведуть профілактику різних хвороб.

Санаторій "Сольве" в Поляні. Цей санаторій України досить дорогий, але все пояснюється тим, що він знаходиться на досить популярному курорті Карпат. Але його ціни обумовлені не тільки місцезнаходженням. Крім прекрасних номерів тут вас буде чекати просто величезний перелік послуг, включаючи басейни, джакузі, лазні і гідромасажери. З розваг можна виділити корт для великого тенісу, більярд, тренажерний зал.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Санаторій "Остреч" біля Чернігова. А це місце може стати улюбленим у тих, кому до душі відпочинок на природі. Адже знаходиться цей санаторій, прям в лісі на березі озер. Крім природи вас тут, звичайно, будуть чекати комфортні номери, достаток самих різних оздоровчих процедур і команда професіоналів, які вам в цьому допоможуть.

Санаторій "Стожари" у Східниці. Це місце створене для лікування усіх недуг шлунково-кишкового тракту і печінки. Примітне воно своїм дієтичним харчуванням, яке включає в себе всі потрібні фрукти і овочі. Так само, дуже важливою частиною вашого лікування буде місцеве мінеральне джерело, яке знаходиться всього в трьох хвилинах ходьби від санаторію.

Спа-готель "Фантазія" в Поляні. Це місце трохи виділяється з нашого списку "санаторії України", але тим не менш, тут теж можна досить непогано оздоровитися. Номерів тут досить багато, і кожен з них чудово облаштований для комфортного проживання. На території готелю є бювет з мінеральною водою. А з розваг можна виділити ресторан, бар, басейн, більярд, сауну.

Санаторій "Карпатія" що в Шаяні. Прекрасне місце для оздоровлення. Тут є все необхідне: і комфортні номери, і прекрасна лікувальна база і безліч лікарів, які будуть вам в цьому допомагати. Розваги тут представлені у вигляді лазні, басейну, кінозалу і тиру. А харчуватися можна буде у місцевому ресторані.

Сподіваємося, що це допоможе вам вибрати санаторії України в 2017.